Vi udfører

Viborg VVS udfører alt slags VVS arbejde

Vi udfører alle opgaver indenfor vand, varme og sanitet, og løser en lang række forskellige opgaver for både private og firmaer, såvel som offentlige institutioner og boligforeninger – altid med faglig stolthed til din tilfredshed.

Vi har fuldt udstyrede servicevogne, som kører i hele Midtjylland her i blandt Skive, Bjerringbro og Silkeborg samt omegnen af disse. Vi kan derfor påtage os opgaven med kort varsel, f.eks. et vandrør pludselig springer, ventilationen driller eller varmesystemet ikke fungerer.

Vi reparerer og monterer alle former for VVS installationer, og blikkenslagerarbejde. Hos os kan du altid indhente et uforpligtende tilbud uanset opgavens omfang.

Kontakt os, når opgaven skal løses

Viborg VVS varetager bl.a.:

 • Daglige service reparationer
 • Rørskader
 • Nybyggeri og tilbygninger
 • Nyt badeværelse eller køkken
 • Reparation og renovering af installationer
 • Renovering (både store og små renoveringer-)
 • Nye varmevekslere/varmtvandsbeholdere
 • Ventilation
 • Opsætning af gasfyr
 • Fjernvarme + serviceaftaler på fjernvarmeanlæg
 • Solvarme
 • Jordvarmeanlæg og luft/vand varmepumper

Herudover varetager Viborg VVS også;

 • Blikkenslager arbejde bl.a.;
  • Tagrender
  • Nedløb
  • Zink inddækninger mm.

Badeværelse

I badeværelset er mulighederne utallige for at udfolde sine gode idéer og drømme, og vi hjælper gerne med inspiration om alt fra det helt klassiske til det mest moderne.

Vores erfaring gør, at vi præsenterer dig for de bedste løsninger og leverer et professionelt stykke arbejde til den rette pris – hver gang.

På disse sider finder du inspiration fra vores anbefalelsesværdige leverandører, og vi forhandler naturligvis alle produkter i deres sortiment.

God fornøjelse!

Køkken

Køkkenet skal være smukt og funktionelt. Med sit virvar af madlavning og opvask er køkkenet et af de travleste rum i hjemmet. Det stiller krav til indretning og køkkeninstallationer, og man bør være særlig opmærksom på dets funktionalitet. På denne måde bliver ens daglige gøremål nemmere.

Viborg VVS leverer og monterer alt lige fra de traditionelle køkkenhaner til haner med f.eks. kogende vand eller tilslutning af vand og afløb til opvaskemaskine

Vi samarbejder med de førende producenter, så du får et bredt udvalg af stilarter, størrelser, materialer og farver.

Kvalitet er et nøgleord for os. Det gælder i det arbejde, vi laver, i de produkter, vi leverer, og i dialogen med kunden.

Læs mere i undermenuerne om de enkelte produkter og kontakt os for et fordelagtigt tilbud.

Sammen kan vi skabe et køkken, hvor du kan kokkerere til alle fem kokkehuer.​

Varmepumper

Varmeteknikkens energibesparende potentiale er på ingen måde slut med en moderne varmecentral i kælderen og et solvarmeanlæg på taget.

Moderne styringer forbinder ikke blot alle varmesystemets komponenter med hinanden, men tilpasser også deres drift til de pågældende vejrforhold samt det faktiske varmebehov i de enkelte rum.

Uden intelligent styringsteknik leverer en effektiv varmecentral ofte mere varme, end der faktisk er behov for.

Rumtermostater
Styrer varmen fra et centralt sted i huset. Tilpas varmesystemet til dine behov.

Klimastyringer
Regulerer varmeanlægget efter ude-temperaturen. Spar på varmen, mens du er på ferie.

Styringer til solvarme
Giver mange muligheder for at justere solvarmeanlægget efter dine behov og ønsker.

Jordvarme

Jordvarmepumpen optager den solenergi, der er lagret i jordoverfladen, via en slange, som graves ned på grunden. Slangen graves ned i ca. en meters dybde og lægges i snoninger på husets grund. Solens oplagret energi hentes så op fra jorden via jordslangerne.

Udnyt de mange fordele ved et jordvarmeanlæg
Der er mange fordele ved at vælge en løsning inden for jordvarme. Ikke alene er det særdeles miljøvenligt, der kan også være mange penge at spare på varmeregningen. Derudover er levetiden for et jordvarmeanlæg ca. 30 år, og anlægget er typisk tjent hjem i løbet af 5 til 10 år.

Jordvarme kan anvendes i alle type bygninger. Derfor kan Viborg VVS være behjælpelig, uanset om det er et parcelhus, en erhvervsbygning eller en institution, om du har gulv -eller radiator varme har ingen betydning – blot det er dimensioneret rigtigt.

Er du interesseret i at høre mere om jordvarme, eller ønsker du et uforpligtende tilbud kan du ringe på telefon 86 62 20 20 eller skrive en besked i formularen til højre.​

Jordvarmen fungerer som en haveslange, der er gravet ned i jorden:

 • Et anlæg med jordvarme udnytter den oplagrede solenergi i jordens øverste lag.
 • Anlægget består af en varmepumpe og en slange, som graves ned i jorden
 • Selve varmepumpen er placeret i ejendommen, hvor den omdanner jordvarme, så den kan bruges til opvarmning af boligen og brugsvand.


  Solenergi

  Solvarmeanlæg er ikke kun til nybyggeri, men også til forbedring af varmeanlæg i ældre bygninger. De kan uden problemer kombineres med forskellige varmesystemer.

  Hvorfor solvarme?
  Energi fra solen er gratis energi, der sparer miljøet for CO2-belastning og giver dig besparelser på varmeregningen.

  Solfangeren fungerer som en haveslange, der ligger i solen:

  • Solens stråler varmer ”væsken” i solfangeren.
  • En cirkulationspumpe fører den opvarmede ”væske” til solvarmebeholderen.
  • ”Væsken” afgiver sin varme via en varmeveksler til vandet i beholderen.
  • Den afkølede ”væske” ledes tilbage til solfangeren og varmes op igen.

  Vi kan hos Viborg VVS opsætte solvarmeanlæg for både private og erhvervsdrivende virksomheder. Får du etableret et anlæg på taget, vil du hurtigt kunne mærke en forskel på din varme- og vandregning. Du vil derudover også kunne følge med i produktionen på anlægget, hvilket kan være meget interessant at følge.

  De solvarmeanlæg vi opsætter, leverer varmt vand til husstanden. Det varme vand kan eksempelvis bruges til bad, vask samt vand til radiatorerne. Ved at bruge solen som energikilde, bliver forbruget af dine øvrige varmekilder skåret ned samtidig med, at der intet CO2-udslip er.

  Ønsker du at vide mere om, hvordan et solvarmeanlæg fungerer til daglig, eller at bestille et solcelleanlæg, så er du velkommen til at kontakte Viborg VVS.

  Fjernvarme

  Har du et fjernvarmeanlæg, eller overvejer du at skifte dit gamle oliefyr ud? Så vil du hurtigt kunne mærke besparelserne.

  Hvem kan få installeret fjernvarme?
  Hvis du vil omlægge til fjernvarme, skal du bo i et område med fjernvarme, hvor du kan blive tilsluttet fjernvarmenettet med en stikledning. Stikledningen er et dobbeltrør, hvor det ene fører varmt vand ind til dit hus, og det andet fører det afkølede returvand tilbage til fjernvarmeværket. Har fjernvarmeværket først ført tilslutningen fra vejen op til dit hus, tager det ikke lang tid at blive tilsluttet. ​

  Hvordan fungerer fjernvarme? ​
  Fjernvarmevandet bliver varmet op på fjernvarmeværket og bliver derefter pumpet gennem en rørledning ud til dit hus. Ved hjælp af en varmeveksler varmer fjernvarmevandet dit radiatoranlæg eller gulvvarme op.

  Viborg VVS anbefaler
  at du en gang årligt får efterset dit fjernvarmeanlæg. Her tilbyder vi en serviceaftale, så du er garanteret, at dit anlæg kører optimalt året rundt. Vi planlægger primært vores eftersyn lige inden fyringssæsonen starter, så du ikke står uden varme i huset.

  Ved en serviceaftale tjekker vi blandt andet anlæggets:

  • Filtre og rør
  • Anoden i varmtvandsbeholderen kontrolleres eller udskiftes

  Du kan også selv et par gange om året åbne og lukke for kuglehanerne, herved er du sikker på, vandgennemstrømningen fungerer optimalt. Derudover er det også en god idé at tjekke sikkerhedsventilen på anlægget, så den ikke sætter sig fast.

  Kontakt os for et uforpligtende tilbud
  Har du spørgsmål til dit nuværende anlæg, eller skal det gamle udskiftes, så er vi de rette at kontakte. Med mange års erfaring, kan vi rådføre dig i løsninger som holder mange år fremover. Vi har adresse i Viborg, vores primære kundebase er derfor i Viborg og omegn, f.eks. Bjerringbro, Rødkærsbro, Ørum og Silkeborg mm.

  Send en besked
  Ring os op